Различен аршин и едно приказваме друго правиме
|
|
---|---|
#1 Removed user | 05.03.2015 16:00 |
14 Posts |
Здравейте на всички .Казвам се Славчо Мирчев Славчев и съм мениджър на Игра без Развитие . Е до преди два дена когато ми заключен отбора !!! Няма да се направя че не знам да имах и втори отбор Балкан Белоградчик не точно изцяло мой създадох за един мой приятел който в последстие загуби интерес и аз продължих автоматично да си го тренирам и развивам по навик !!! Целта ми никога не е била да ми е касичка или инкубатор за млади играчи на ниски цени напротив този отбор има в момента изключително развити сгради и много млад отбор със 150 хил кредита и 1 левро ако исках да го точа нямаше да има толкова кредит но правилата са си правила и аз съм ги нарушил ио помолих админа за извинение към него и сега на вас и поисках просто 2-ри шанс за да докажа че това е било грешка от глупост а не целенасочена !!! Е два дена къде ли не писах никакъв отговор взех телефона от Барселона -модератора за който му благодаря !!! Въпреки че много пъти го критикувах ето излезе човек и се опита да ми помогне с каквото може помага благодаря ти (beer) (beer) (beer) !! Два дена звъня по телефона отговор никакъв смс !! Преди около час по имейла му писах да ми даде шанс поне да се защитя |
#2 The DRAGONS | 05.03.2015 16:29 |
36 Posts
Since 07.03.2014 |
Пиши на скайп shampioni.com ако не си пробвал там (d) |
#3 Removed user | 05.03.2015 16:33 |
14 Posts |
писах е това е позорния му отговор Вие носите отговорност за вашите постъпки балн така? Нарушил ли сте правилата? Защо си губим времето взаимно. Нарушаваш правилата Бан играеш честно нямаш проблеми ето това са правилата незнам за какви шансове говорим. Осмислете постъпката си и разберете какво сте направил омръзна ми да се занимавам с хора, които изобщо не ги интересуват правилата, а постоянно ми говорят за някакви шансове и о боже как те не били виновни. Пожелавам Ви всичко най-хубаво и смятам този въпрос за приключен. |
#4 Myrtle_Beach | 05.03.2015 16:37 |
1328 Posts
Since 01.09.2007 |
Дано ти отключи отбора, прав си на шумен даде възможност редно е за всички да е така |
#5 Removed user | 05.03.2015 16:41 |
14 Posts |
няма да го отключи аз съм най-лошия не го разбрахте а и аз не издържах и го напсувах !!!но това след два дена мколби като нормален човек и вие да сте след като само до преди месец даде шансд помните и прочетохте какво ми писа е поставете се на мое мнясто след 5 год градеж на страхотен млад съства и след толкова много милби и такова лицемери и двуличие от това човече веие как ще се почуствате от яд във различен аршин за откровенни лъжи нявма ли и вие от я=д да му теглите една ???? Признах си не бягам от отговорност мамка му , но явно 5-6 мулти отбора и 10 млн нередовни кредита е малко със сравнение с моето голямо и пошло нещо 1 отбор който нито съм точил нито съм крал нормално развит отделен отбор !!!!Поне знам че направих доста силни отбори !!!! Няма какво повече да докажа в тази игра !!!! |
#6 FC United | 05.03.2015 20:34 |
854 Posts
Since 04.06.2007 |
Админа трябва дс даде втори шанс на момчето,да направил е грешка,но се разкайва и си признава,лошо е че е напсувал админа,но с извинение и това се поправя. |
#7 Myrtle_Beach | 05.03.2015 21:29 |
1328 Posts
Since 01.09.2007 |
Прав си няма, и петиция да подпишем пак нямаш шанс. |
#8 Removed user | 05.03.2015 22:19 |
99 Posts |
колега,като не знаеш -не коментирай(nod) като псуваш админа -чао(nod) проблема ти е ,че не можеш да си сдържаш нервите,а ти се играе(chuckle) и като за последно---админа е безпристрастен и ужасно точен пич,но ти не знаеш как да подходиш(nod) бил съм мулти--ти сигурен ли си,та ме обвиняваш8) Струиното може би,но за моя отбор --сигурен ли си(smirk) или се мъчиш да се изкъпеш от създадената мръсотия с моята гъба(chuckle) като ми хареса играч не мисля--просто давам много,ужасно много(y) тъй че се замисли и си дай равносметка на това което си направил ти самия,не да се триеш с други(y) |
#9 Removed user | 05.03.2015 22:46 |
14 Posts |
Хайде не се обаждай бе по милост оставен в играта !!!!Мулти отбор всички ще знаят играча с 10 млн кредита нередовни траснфери и 3000 наказателни точки , изобщо нямам желание вече да играя в тази помийна яма за последен път се убедих че играта по замисъл е страхотна но проблемът не е в играта а във господина който плюе всеки отгоре и това което казва и прави и правилата зависят от това приятел ли си и колко пари даваш за смс-си !!! Жалка картина !!! Докато той е администратор помнете ми играта ще затъва все повече !!! Наслаждавайте се на различния аршин с който се затриват млади и проспериртащи отбори за сметка на доказано мулти мощенници за 3-ти или 4 път е хванат с 10 млн кредита източвване разбирате ли я тази цифра лил първи надигна вой но никой не го чу и аз не го чух е сега го разбирам защо ги е псувал и продължава те не заслужават и нищо друг плюнки,псуване и бой !!!! |
#10 Removed user | 05.03.2015 22:53 |
99 Posts |
(chuckle) (chuckle) (chuckle) еми сбогом ,само това мога да ти кажа8) още един пример:) знаеш ли от къде са тези 3000 точки,като не знаеш си затваряй устата8) кво ли се занимавам с тебе...лека вечер |