Различен аршин и едно приказваме друго правиме
#1 Removed user 05.03.2015 16:00
Killer icemen from mars
14 Posts

Здравейте на всички .Казвам се Славчо Мирчев Славчев и съм мениджър на Игра без Развитие . Е до преди два дена когато ми заключен отбора !!! Няма да се направя че не знам да имах и втори отбор Балкан Белоградчик не точно изцяло мой създадох за един мой приятел който в последстие загуби интерес и аз продължих автоматично да си го тренирам и развивам по навик !!! Целта ми никога не е била да ми е касичка или инкубатор за млади играчи на ниски цени напротив този отбор има в момента изключително развити сгради и много млад отбор със 150 хил кредита и 1 левро ако исках да го точа нямаше да има толкова кредит но правилата са си правила и аз съм ги нарушил ио помолих админа за извинение към него и сега на вас и поисках просто 2-ри шанс за да докажа че това е било грешка от глупост а не целенасочена !!! Е два дена къде ли не писах никакъв отговор взех телефона от Барселона -модератора за който му благодаря !!! Въпреки че много пъти го критикувах ето излезе човек и се опита да ми помогне с каквото може помага благодаря ти (beer) (beer) (beer) !! Два дена звъня по телефона отговор никакъв смс !! Преди около час по имейла му писах да ми даде шанс поне да се защитя
http://prntscr.com/6czd3l погледнете отговорът му !!Каква отговорност поеха шумен ,фк струйново и вавлон а също така и мм66 !!!??/
Да припомня че само до преди около месец шумен фк вавилон,фк струйново и мм66 бяха хванати като мулти отбори на 1 човек който е източил клубовете с нередовни трансфери за 10 млн кредита .Какво направи админа :


7 169
81 83
#102 Автор: Corinthians, добавен на: 18 Яну 2015 16:39 (нд)цитирай
След подадения от вас сигнал установих, че всички тези отбори ФК СТРУИНО,
ВАВИЛОН и MM66 са използвали един и същи компютър. Проверих и играчите на ФК
ШУМЕН и това което казвате е така. Ще заключа всички тези отбори и ще взема
решение какво да бъде наказанието им. Благодаря Ви за докладването на този
проблем и запомнете, че аз не защитавам никой и без вашата помощ не мога да
почистя играта сам.
Но какво става 24 часа по-късно След разговор с отбора на Шумен и обещанията от негова страна смятам, че
заслужава последен шанс да продължи играта си, но за да може това да стане ще
трябва да плати цената а тя е изтриване на играчите, които е закупил от
въпросните 3 отбора и възстановяване на 1/2 от сумата за тях.
За всички тези играчи е дал точно 9 540 999 кредит и сумата от 4 770 500, ще му
бъде върната в акаунта.
Тъй като не съм взел решение дали да изтрия директно тези играчи или да ги
оставя в мой отбор, ще дам по-късно информация относно този проблем.
ФК СТРУИНО също, ще получи шанс да продължи с последно предупреждение като
сумата за получените трансфери от Шумен, ще му бъде отнета на 100% = 5 201 000
кредит.ПОВТАРЯМ СЛЕД РАЗГОВР СЪС шУМЕН НИКЪДЕ НЕ СЕ СПОМЕНАВА чЕ РАЗГОВАРЯ СЪС ОСТАНАЛИТЕ КОИТО С ИКЗЛючЕНИЕ НА ММ66 СА ПОМИЛВАНИ И НЕщОТО ДРУГО ТОЙ Е ГОВОРИЛ С НЕГО А КАКЪВ Е НЕГОВИЯ ОТГОВОР ЗА КАКВОИ ПОМИЛВАНЕ ГОВОРИш !!!
нЕКА ДА ПОГЛЕДНЕМ ДРУГ КОМЕНТАР НА АДМИНА КОЙТО БЕ ВЪЗМУТЕН ОТ РАЗОчОРОВАНИЕТО НА ОСТАНАЛИТЕ ИГРАчИ ПО ПОВОД ПОМИЛВАНЕТО НА МУЛТИТАТА КОИТО ВСЕ ТАКА СИ ПРОДЪЛЖАВАТ С МУЛТИТАТА


Незнам защо не погледнете върху проблема от всички страни, а гледате само от
изгодната за вас гледна точка и ако решението е различно то омразата във вас се
събужда. На всеки поне малко разбран човек съм дал шанс ако има такъв, който не
е получил шанс от мен за направено нарушение то прболема е само и единствено в
неговия подход и липсата на каквито и да било индикации за промяна. Много злоба
има във вас да знаете това не е добре. Да виновен е, да нарушил е правилата,
получил е наказание и си е платил защо не му се даде шанс който и да е той и чак
след като видим дали има промяна тогава да съдим действията му .... злобен народ
слаба държава ... разочарован съм за пореден път от плоското мислене на
българина...

Повече не мисля, че има смисъл да вземам отношение по темата, а нямам и желание
пишете и правете каквото сметнете за добре.
Ккаво излиза е играчи които са ощетили играчи и играта с милионни и с по 5-6 отбора можге да има прошка но излязох най-големия мошенник че съм направил 2-ри отбор който нито съм точил нито съм правил нерредовни трансфери даже съм го превърнал във печеливш отбор .Погледнете помилвания шумен има 300 наказателни точки питам и админа и вас след като шумен и останалите бяха помилвани само 24 часа след закючването и молбата им бе приета защо аз да не се поправя какво по-долен ли съм от тях по нисш съм нима те заслужават втори шанс а аз не !!!! С много хора съм спорил това бе част от играта но за пореден път админа доказа че е милостив само за неговите приятели е аз не съм от тях , беше ми приятно да играя с вас е жалко 5 год направих много силен отбор който админа от чиста злоба ще го унищожи но какво да се прави такъв е живота просто аз явно не заслужавам прошката на админа каквото получио шумен със 300 наказателни точки и струйново който сега се е пикрил като BAYERN пивото а на вавилон загубих дирите !!! Но все още съществуват спо 2-3 хил наказателно точки но съществуват

http://prntscr.com/6czn5g
Приятна игра е админа вече може да има играчи каквито никога не е създавал да му са честити веднъж и той да се докосне до играчи !!!! Админе бъди малко поне така човек с чест и мъжко достойнство поне да ми го кажеш по телефона а не нарочно да се криеш и да не вдигаш нарочно !!!!

#2 The DRAGONS 05.03.2015 16:29
The DRAGONS
36 Posts
Since 07.03.2014

Пиши на скайп shampioni.com ако не си пробвал там (d)

#3 Removed user 05.03.2015 16:33
Killer icemen from mars
14 Posts

писах е това е позорния му отговор Вие носите отговорност за вашите постъпки балн така? Нарушил ли сте правилата? Защо си губим времето взаимно. Нарушаваш правилата Бан играеш честно нямаш проблеми ето това са правилата незнам за какви шансове говорим. Осмислете постъпката си и разберете какво сте направил омръзна ми да се занимавам с хора, които изобщо не ги интересуват правилата, а постоянно ми говорят за някакви шансове и о боже как те не били виновни. Пожелавам Ви всичко най-хубаво и смятам този въпрос за приключен.

Ккаво става дава се шанс на 4 мултита с десетки източвани креди само за 24 ч аса на на човек с глупова постъпка на експеримент а не на точ1ене на отбор изглежда като престъпник с какво се различ1авам с човек с 300 хил наказателни точки ????????????????????????????????????? вавилон струйново с две хиляди наказателни точки доказани мулти отбори с 4-5 при това защо те заслужават шанс а аз не по-нископ ли съм от тях или какво или съм по недостоен или всичко опира до пари в играта ???!!!

Незнам защо не погледнете върху проблема от всички страни, а гледате само от
изгодната за вас гледна точка и ако решението е различно то омразата във вас се
събужда. На всеки поне малко разбран човек съм дал шанс ако има такъв, който не
е получил шанс от мен за направено нарушение то прболема е само и единствено в
неговия подход и липсата на каквито и да било индикации за промяна. Много злоба
има във вас да знаете това не е добре. Да виновен е, да нарушил е правилата,
получил е наказание и си е платил защо не му се даде шанс който и да е той и чак
след като видим дали има промяна тогава да съдим действията му .... злобен народ
слаба държава ... разочарован съм за пореден път от плоското мислене на
българина...

Повече не мисля, че има смисъл да вземам отношение по темата, а нямам и желание
пишете и правете каквото сметнете за добре.
сега защо не погледнете от другата страна извинявам се сгредших заслужавам наказание но чак затриване каква е тази злоба към мене тъова Е ЯВНА ЗЛОБА АБСОЛюТЕН ДВОЕН АРшИН ХОРА С 10 МЛН КРЕДИТА СЕ ОПРОщАВАТ А НА МЕНЕ НЕ МИ СЕ ДАВА шАНС ПОМЕТЕ КАКВО СТЕ КАЗАЛИ ДАВАМ шАНС НА ВСЕКИ КОЙТО СЕ ПОКАЕ ИЗКРЕННО МИСЛИТЕ ЛИ чЕ 20-НАТА ОБАЖДАНИЯ И ОщЕ ТОЛКОВА СМС-СИ УМОЛЯВАМ ВИ ДАЙТЕ МИ шАНС КАТО НА шУМЕН ВАВИЛОН И СТРУЙНОВО !!! Бе милосърден с тях бъде и с мене толкова ли много искам !!!!
Е теглих му солидни псувбни чак до 99-то коляно !!!

#4 Myrtle_Beach 05.03.2015 16:37
Myrtle_Beach
1328 Posts
Since 01.09.2007

Дано ти отключи отбора, прав си на шумен даде възможност редно е за всички да е така

#5 Removed user 05.03.2015 16:41
Killer icemen from mars
14 Posts

няма да го отключи аз съм най-лошия не го разбрахте а и аз не издържах и го напсувах !!!но това след два дена мколби като нормален човек и вие да сте след като само до преди месец даде шансд помните и прочетохте какво ми писа е поставете се на мое мнясто след 5 год градеж на страхотен млад съства и след толкова много милби и такова лицемери и двуличие от това човече веие как ще се почуствате от яд във различен аршин за откровенни лъжи нявма ли и вие от я=д да му теглите една ???? Признах си не бягам от отговорност мамка му , но явно 5-6 мулти отбора и 10 млн нередовни кредита е малко със сравнение с моето голямо и пошло нещо 1 отбор който нито съм точил нито съм крал нормално развит отделен отбор !!!!Поне знам че направих доста силни отбори !!!! Няма какво повече да докажа в тази игра !!!!

#6 FC United 05.03.2015 20:34
FC United
854 Posts
Since 04.06.2007

Админа трябва дс даде втори шанс на момчето,да направил е грешка,но се разкайва и си признава,лошо е че е напсувал админа,но с извинение и това се поправя.

#7 Myrtle_Beach 05.03.2015 21:29
Myrtle_Beach
1328 Posts
Since 01.09.2007

Прав си няма, и петиция да подпишем пак нямаш шанс.

#8 Removed user 05.03.2015 22:19
Purple power puff
99 Posts

колега,като не знаеш -не коментирай(nod) като псуваш админа -чао(nod) проблема ти е ,че не можеш да си сдържаш нервите,а ти се играе(chuckle) и като за последно---админа е безпристрастен и ужасно точен пич,но ти не знаеш как да подходиш(nod) бил съм мулти--ти сигурен ли си,та ме обвиняваш8) Струиното може би,но за моя отбор --сигурен ли си(smirk) или се мъчиш да се изкъпеш от създадената мръсотия с моята гъба(chuckle) като ми хареса играч не мисля--просто давам много,ужасно много(y) тъй че се замисли и си дай равносметка на това което си направил ти самия,не да се триеш с други(y)

#9 Removed user 05.03.2015 22:46
Killer icemen from mars
14 Posts

Хайде не се обаждай бе по милост оставен в играта !!!!Мулти отбор всички ще знаят играча с 10 млн кредита нередовни траснфери и 3000 наказателни точки , изобщо нямам желание вече да играя в тази помийна яма за последен път се убедих че играта по замисъл е страхотна но проблемът не е в играта а във господина който плюе всеки отгоре и това което казва и прави и правилата зависят от това приятел ли си и колко пари даваш за смс-си !!! Жалка картина !!! Докато той е администратор помнете ми играта ще затъва все повече !!! Наслаждавайте се на различния аршин с който се затриват млади и проспериртащи отбори за сметка на доказано мулти мощенници за 3-ти или 4 път е хванат с 10 млн кредита източвване разбирате ли я тази цифра лил първи надигна вой но никой не го чу и аз не го чух е сега го разбирам защо ги е псувал и продължава те не заслужават и нищо друг плюнки,псуване и бой !!!!

#10 Removed user 05.03.2015 22:53
Purple power puff
99 Posts

(chuckle) (chuckle) (chuckle) еми сбогом ,само това мога да ти кажа8) още един пример:) знаеш ли от къде са тези 3000 точки,като не знаеш си затваряй устата8) кво ли се занимавам с тебе...лека вечер